PizzaNight

Der kommer nok til at snige sig lidt opskrifter ind her på bloggen engang imellem, da jeg er ret glad for at lave mad.

Opskrift på grov pizzadej (2 stk.):

1 pakke økologisk gær

3 dl vand

1/2 dl olie

2 tsk salt

Og så kommer melen, egentlig bruger jeg bare det jeg har i skabet…

200 g rugmel

200 g spelt,grovhvede og durum, alle tre eller en af dem, det er lige godt

Brug hvedemel til dejen er klar til at blive æltet og rul også gerne ud i hvedemel.

Tomatsovs:

Masser af røde og gule peberfrugter og løg steges let.

En dåse tomat (anbefaler änglemark, da den er mindst bitter)

Diverse krydderurter, gerne friske.

Lad det simre lidt tid, sammen med salt, peber og en lille bitte smule sukker.

Når sovsen er blevet tyk, puttes hvidløg i -igen så bliver sovsen ikke bitter. Blend det hele.

Fyld:

Artiskokcreme (købt), Mandolin-tynde kartofler, Masser af frisk rosmarin, Fedtfattig bacon og Gedeost.

Tomatsovs, cheddarost, pandestegt oksekød, løg som også er vendt på panden, uden at blive brune. Puttes på brødet i nævnt rækkefølge. Serveres evt. med chili.

(Det store foto) Tomatsovs, svampe som lige er stegt på panden, pinjekerner, og resten af baconen. Der rives parmasanost udover så snart pizzaen er kommet ud og der puttes friske basilikum blade på. Velbekomme!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s